Enkel og nem gulvløsning

Udgivet:25. januar 2017, 09.03

Læsetid:2 minutter

Tommy Oversø med den nye Velcro Pad ?pRESSEFOTO

7 år siden

IKAST Til alle der godt kunne tænke sig et praktisk gulvtæppe, hvor det er enkelt at skifte felter efter ønske og som ikke ødelægger det eksisterende gulv ved at tæppet limes fast til gulvet, kan FlotteGulve.dk i Ikast nu præsentere en løsning.

Velcro Pad hedder den nye og enkle metode til samling og lægning af tæppefliser. Velcro Pad har på den ene side en overflade som minder om velcro og som vil fæstne sig til filten på en tæppeflises bagside. På den anden side er der en klistret overflade, der vil klistre til det eksisterende gulv. Modsat tape og lim efterlader den klistrede overflade ikke spor, når den fjernes igen. Gulvet vil derfor ikke tage skade.

Mange anvendelsesmuligheder

Den nye Velcro Pad kan anvendes på de fleste typer af undergulv, men fæstner især godt på træ, laminat og vinyl. Der gør det til en perfekt lægningsmetode i mange forskellige situationer.

Velcro Pad kan anvendes til alle tuftede tæpper med en filtbagside. Velcroen vil ikke hæfte til skumbagsider og det anbefales ikke at anvende Velcro Pad til fladvævede tæpper, da samlingerne ved et fladvævet tæppe ikke vil blive dækket af luven og dermed vil kunne ses.

Meget enkel lægning

- Det kræver ingen særlige håndværksevner eller erfaringer at lægge tæppefliser med Velcro Pads, du anbringer ganske enkelt tæppeflisens hjørne, så det fylder en fjerdedel af Velcro Pad. En Velcro Pad kan således holde fire tæppefliser sammen. Er det et midlertidigt gulv til en messe eller lignende, er det ikke nødvendigt at fæstne tæppefliserne til undergulvet. På den måde vil Velcro Pad kunne genanvendes, fortæller Tommy Oversø, indehaver af FlotteGulve.

Skal gulvet derimod ligge i længere tid, så hives plastfolien af den ene side af Velcro Pad, så den kan fæstnes til gulvet. Lægningsmetoden er testet på kontorer med meget gangtrafik og kontorstole uden problemer, så der er tale om en effektiv metode til at fæstne tæppefliserne.