På tværs-direktør har sagt op

Karen Heebøll har fået nyt job i Odense

Udgivet:07. juli 2022, 15.11

Læsetid:1 minut

1. august tiltræder Karen Heebøll stillingen som administrerende direktør for Odense Kommunes nyetablerede sundhedsforvaltning, og hun har derfor opsagt sin stilling som på tværs-direktør i Ikast-Brande Kommune. Foto: Pr-foto Odense Kommune

Af Mikael Lund
ml@brandebladet.dk

11 måneder siden

JOBSKIFTE Ikast-Brande Kommunes på tværs-direktør siden 1. november 2016, Karen Heebøll, har opsagt sin stilling til fordel for stillingen som administrerende direktør for den nye sundhedsforvaltning i Odense Kommune.

Det oplyser hun på sin LinkedIn-profil.

- Jeg har haft knap seks år i Ikast-Brande Kommune. Det har været nogle gode år - tak for samarbejdet til alle. Vi har nået meget sammen og har meget at være stolte over. I dag arbejdes der på tværs mellem fagområder og fag, og der er fundet og udviklet nye veje, senest med projektet »erantis«. Vi har nået resultater ud fra tilgangen, at borgeren er i centrum, og kommunen er én blandt mange aktører. Det er jeg glad for at have været en del af og tager med videre, skriver hun blandt andet.

Karen Heebøll kom til Ikast-Brande fra en stilling som universitetsdirektør på Syddansk Universitet. Hun har tidligere været direktør for pleje, sundhed og arbejdsmarked i Fredericia Kommune og senior- og sundhedsdirektør i Vejle Kommune.

Rekruttering er i gang

Karen Heebøll tiltræder sin nye stilling i Odense 1. august.

Kommunaldirektør Flemming Storgaard udtrykker ærgrelse over opsigelsen:

- Vi har været meget glade for at have Karen som en aktiv del af kommunens ledelse i de sidste fem-seks år, hvor hun har sat sit store præg på mange udviklingsdagsordner.

- Vi går i gang med at rekruttere en ny direktør til august, som jeg forventer kan begynde omkring 1. november. Indtil en ny direktør er på plads, overtager jeg selv direktøransvaret for ældre- og sundhedsområderne, og Rasmus Byskov-Nielsen overtager direktøransvaret for handicap-, psykiatri- og arbejdsmarkedsområderne, oplyser Flemming Storgaard.