Til konfirmandernes dag i Strøgcentret

Udgivet:29. januar 2019, 13.36

Læsetid:1 minut

Rikke og Emma Krogh Jensen var på udkig efter en konfirmations-kjole i lørdags, da der var messe for konfirmander i Strøgcentret. Foto: Tom Laursen

Marianne Brink
Lokalredaktør

4 år siden

IKAST Der er mange beslutninger, der skal tages, når familiens »næsten voksne« teenager skal konfirmeres, så derfor er forretninger og kunder også allerede nu i gang med forberedelserne til forårets fester.

I Ikast Strøgcenter var ginerne i weekenden iført det stiveste puds, og på et middagsbord fra Hotel Medi stod strunke, hvide servietter mellem kandelabre og finpudset bestik.

Mogens Højer står og deler små, lækre kager ud og fortæller, at bordet er et eksempel på hotellets klassiske opdækning.

- De fleste ønsker faktisk det klassiske, men skulle man have andre ønsker, som ternede servietter, så klarer vi også det, siger han og fortæller, at der allerede er kommet mange aftater ind i ordrebogen,

- Hvis man gerne vil holde festen hos os, så har man nok allerede booket, så når jeg står her i dag, så er det lige så meget for, at vi gerne vil vise os frem, men også at vi gerne vil bakke op om aktiviteterne i byen, siger han og forsikrer, at man stadig kan nå et bestille et festlokale hos Hotel Medi.

Emma Krogh Jensen har taget sin mor, Rikke Krogh Jensen med på inspirationstur. Andendagstøjet er i hus, men Emma mangler at finde en konfirmationskjole.

- Jeg vil gerne finde en kjole med blonde foroven, og som sidder lidt stramt, fortæller hun.

Familien har allerede holdt en konfirmation, men det betyder ikke, at de bare gør som sidst.

- Det er to meget forskellige piger, vi har, så de bestemmer selv, hvordan deres fest skal være, siger Rikke Krogh Jensen og Emma fortæller, at hun gerne vil have en klassisk fest.

Dog skal hendes pony komme, når hun træder ud af Fonnesbæk Kirke.