2 x 40 års jubilæum i Den Jyske Sparekasse

30. juni 2019, 07.45

Kunderådgiver Anne Birthe Vestergaard. Foto: PR-foto

Jubilæum Medarbejderne i Den Jyske Sparekasse i Ikast kan mandag 1. juli fejre, at det nu er 40 år siden, to af deres kolleger blev ansat i Bording Sparekasse (som fusionerede med Den Jyske Sparekasse i 1989).

Kunderådgiver Anne Birthe Vestergaard blev ansat i 1979 i Bording-filialen som kontorassistent. I 1983 blev hun færdig med sparekasseskolen, som gennem årene er blevet suppleret med forskellige kurser og yderligere finansuddannelse. Herunder en merkonom i finansiering.

Sammen med områdedirektør Christian Flensborg og en elev var Anne Birthe i 1985 med til opstarten af sparekassens filial i Ikast.

- Sparekassen har været igennem en utrolig udvikling i de år, jeg har været ansat - og det har været rigtig spændende at være en del af. I starten var vi kun 3 medarbejdere i Ikast, men efterhånden, som der kom flere til, måtte vi rykke til større lokaler. I dag er vi samlet 21 medarbejdere under samme tag. Så det er noget helt andet end for 40 år siden, forklarer Anne Birthe Vestergaard.

Privat er hun gift med Gunnar, der har 3 børn og svigerbørn samt 7 børnebørn. Fritiden bruges gerne på hyggeligt samvær med familie og venner. I ferierne vil Anne Birthe Vestergaard gerne ud at rejse og opleve verden. Både på ture, der går langt væk til eksempelvis Sydafrika og USA, men også på ferier rundt omkring i Europa.

Kunderådgiver Anni Kristensen startede i 1979 som elev i Bording filialen. Her arbejdede hun frem til 2015, hvor filialen blev lukket, og medarbejderne flyttede til filialen i Ikast. Undervejs er sparekasse-uddannelsen blevet suppleret med finanskurser og blandt andet en merkonom i jura.

- Der er virkelig sket meget gennem de 40 år, og det har været både interessant og alsidigt at arbejde i sparekassen. Derfor har jeg heller aldrig haft et ønske om at skifte arbejdsgiver. For jeg trives så godt, dér hvor jeg er, og sparekassen har givet mig mange sjove oplevelser. Eksempelvis ved de mange arrangementer i lokalområdet, som vi har været en del af - lige fra byfester til julemesser, fortæller Anni Kristensen.

Privat bor hun alene, men har en god ven, som deler hendes interesser for rejser til fjerne destinationer. Så når der står "ferie" på kalenderen, går turene til spændende rejsemål såsom New Zealand, Sumatra, Uganda og Sydamerika.

Tidligere var Anni meget aktiv i Bording Gymnastikforening, hvor hun i en årrække var både medlem og instruktør. I dag tæller interesserne blandt andet forskellige former for håndarbejde, havearbejde og gode, lange gåture i den lokale natur. Derudover tilbringes fritiden ofte sammen med familien. Anni har ingen børn selv, men nyder de mange besøg af hendes tre søstres børn og børnebørn, der elsker at komme på ferie hos moster.

Kunderådgiver Anni Kristensen. Foto: PR-foto