Borgmesteren byder på kaffe

Ib Lauritsen tager på turné i kommunen efter sommerferien

9. juli 2021, 11.30

Borgmester Ib Lauritsen (V) har planlagt en mindre turné i kommunen efter sommerferien. Første kaffemøde finder sted mandag 23. august i Brande Hallerne. Foto: Henrik Ole Jensen

IKAST-BRANDE Alt tyder på, at borgmester Ib Lauritsen efter sommerferien vil få sin kaffetørst stillet.

I hvert fald vil han i auggust og i månederne herefter gerne i nærkontakt med kommunens borgere.

I den forbindelse indbyder han til uformelle kaffemøder.

Det første af slagsen er allerede fastsat til mandag 23. august, hvor der sidst på eftermiddagen er kaffemøde i caféen i Brande Hallerne.

Der er tillige planer om kaffemøder i Nørre Snede, Ejstrupholm, Engesvang, Ikast og Bording. I disse byer er der dog endnu ikke fastsat en dato.

Ib Lauritsen begrunder kaffemøderne med et ønske om at få en fornnemmelse for, hvad der rører sig lokalt.

Tanken er, at møderne skal danne rammen om en åben og uformel dialog blandt de fremmødte, og der lægges op til, at alle kan stille spørgsmål og komme med svar og input på de idéer, der måtte dukke op.

Det understreges i indbydelsen, at der ikke gives konkrete tilbagemeldinger på eventuelle forslag og idéer, ligesom man heller ikke kan drøfte verserende sager eller personspørgsmål.

- Jeg glæder mig meget til en uformel dialog om, hvad der rører sig i vores lokalområder og håber, at mange vil benytte lejligheden til at møde op, siger borgmester Ib Lauritsen i en pressemeddelelse.

Der er i indbydelsen ikke et ord det forestående kommunalvalg.