Cricketklubben fortsætter sejrsstimen

Den lokale klub rykke rnu op på andenpladsen i 3.division

Udgivet:02. august 2023, 14.51

Læsetid:1 minut

De lokale cricketspillere har med den seneste sejr sikret sig en 2.plads i rækken og ser ud til at slutte sæsonen på toppen. Foto: Privat Foto

1 måned siden

CRICKET De lokale cricketspillere fortsætter sejrsstimen og er med sin seneste sejr over Sønderborg rykket helt op på 2.pladsen i 3.division.

Kampen blev spillet på udebane i Sønderborg i typisk dansk sommervejr med lidt sol og regn, og var i øvrigt det niende møde mellem de to klubber.

Ikast-Brande Cricket Klub vandt lodtrækningen og valgte at tage gærdet. IBCC kunne registrere 280/9 på 40 overs. IBCCs stjernespiller og vicekaptajn Shravan scorede slagfuldt 88 point med syv firere og fem seksere, Satish Kumar scorede 49 point med tre firere og en sekser, Ameya Mehendale scorede 30 point med to firere og en sekser, Mithelesh Kumar scorede 29 point med tre firere og en sekser og Amol Guthe 33 point med en firer og to sekser. Sønderborg scorede 266/8 på 40 overs. IBCC endte med at vinde med 14 point.

Kampens højdepunkt var kampånden fra Sønderborg Cricket Club og deres »En Mands Show« fra deres gærdsmand, Jugantak Bansal som scorede 152 point med 10 firere og 12 seks. Han blev fortjent kampens spiller.

Der er nu tre kampe tilbage og det ser ud til, at klubben i år slutter sæsonen i toppen af rækken.

Næste kamp er mod Herning, og spilles på hjemmebane 13. august

13/8-23.