Gratis hjælp til virksomheder

Andelskassen i Ikast holder seminar, hvor fokus er på at hjælpe virksomhedsejere

10. september 2019, 05.37

Foto: Colourbox

Ikast Advokat, revisor, pengeinstitut og virksomhedsmægler. Der er mange slags eksperter, man kan konsultere for at få hjælp, når man står over for at sælge, købe eller videreudvikle en virksomhed.

Nu byder muligheden sig for at møde alle eksperterne på én gang. Det sker, når Virksomhedsbørsen, MidtAdvokaterne, Partner Revision Ikast og Andelskassen onsdag 18. september holder seminar hos sidstnævnte i Strøgcentret i Ikast.

- Det er altid en god idé at tage eksperter med på råd, når der skal træffes store beslutninger. Og vi tillader os i al beskedenhed at mene, at vi tilsammen har den nødvendige viden og kunnen til at hjælpe virksomheder, der står over for køb, salg eller et vigtigt skridt i en videreudvikling, siger Ann Merete Kongensgaard, som er centerdirektør i Andelskassen i Ikast, i en pressemeddelelse.

Seminaret henvender sig til ejerledere og beslutningstagere, og formålet er at give deltagerne indsigt i og forståelse for alle elementer i en salgs- eller købsproces, heriblandt værdiansættelse af virksomheden samt juridiske, økonomiske og finansielle forhold.

Seminaret finder sted onsdag eftermiddag. Tilmelding påkrævet.