Børnene havde en forrygende aften i Bording Friluftsbad

Fredag aften kunne rytmer og glade stemmer fra en festlig aften høres i store dele af Bording

Udgivet:17. august 2022, 13.00

Læsetid:1 minut

Søren MP’s mobildiskotek sørgede for den musikalske underholdning, da Bording Svømmeklub fredag aften arrangerede »Diskoplasko« for børnene fra 3. årgang og opefter. Foto: Privatfoto

6 måneder siden

SVØMMEFEST Traditionen tro holdt Bording Svømmeklub i år »Diskoplasko« for børnene fra 3. årgang og opefter.

Termometret viste 28 grader, da festen blev skudt i gang fredag aften på Bording Friluftsbad, så de cirka 150 feststemte børn var mere end klar til at bade til god musik fra Søren MP’s mobildiskotek. Dj’en spillede alle de sange, børnene elsker inklusiv den velkendte Volvo B18-210-sang.

Baren var klar med vafler, toast, chips, slushice og sodavand, hvorefter børnene kunne tage både glade og trætte hjem efter en dejlig aften.

Bording Svømmeklub haft en rigtig god sommersæson på Bording Friluftsbad, hvor der er blevet undervist under åben himmel på syv hold over sommeren - inklusiv årets nyhed med voksen holdet »Sjov motion i vand«.

Igennem sæsonen er mange nye redskaber og rekvisitter blevet indviet, som er indkøbt for puljemidler, klubben har søgt hjem gennem DIF og DGI’s foreningspulje.

2022 bød også på 50-årsjubilæum for klubben, som blev markeret tidligere på måneden med helstegt pattegris sammen med 61 glade deltagere i alle aldre.

Derudover har klubben også holdt nogle hyggelige grillaftener, hvor hele byen var inviteret til en god aften på friluftsbadet med mulighed for både at grille aftensmaden og få en badetur. Nu er der blot nogle få gange tilbage af sommersæsonen inden afslutning med mærkesvømning, hvorefter efteråret byder på endnu en sæson i Ikast Svømmehal.

Termometret viste 28 grader, da festen blev skudt i gang fredag aften. Foto: Privatfoto
Baren var klar med vafler, toast, chips, slushice og sodavand. Foto: Privatfoto
»Diskoplasko« foregik i Bording Friluftsbad med deltagelse af cirka 150 feststemte børn. Foto: Privatfoto