Formandskifte hos Danske Handicaporganisationers lokalafdeling

Udgivet:03. november 2020, 09.30

Læsetid:1 minut

Efter kun godt et år som formand for Danske Handicaporganisationers (DH’s) lokalafdeling i Ikast-Brande har Trine Worm Nissen overladt posten til næstformand Bernth Bech Foto: Ejgil Jessen Hansen

IKAST-BRANDE Efter kun godt et år som formand for Danske Handicaporganisationers (DH’s) lokalafdeling i Ikast-Brande har Trine Worm Nissen valgt at overlade posten til næstformand Bernth Bech.

Det oplyser den nu tidligere næstformand på vegne af bestyrelsen i en pressemeddelelse. Som årsag til, at Trine Worm Nissen er trådt tilbage fra posten som formand, angives »personlige årsager«.

- Det er beklageligt for bestyrelsen at konstatere, at hun har meddelt sin tilbagetræden og nedlagt sit formandskab i DH Ikast-Brande. Hun har været en velforberedt, tillidsfuld og dybt engageret formand for os både i forhold til Ikast-Brande kommune og til vores organisation, samt DHs basisorganisationer. Vi håber naturligvis, at Trine kan vende tilbage på et senere tidspunkt til arbejdet i DH Ikast-Brande, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Trine Worm Nissen overtog posten som formand for DH’s lokalafdeling i Ikast-Brande i september sidste år, da Bjarne Dueholm valgte at stoppe efter en længere årrække som formand.