Jakob Fastrup stopper som bank-formand

Ikast-advokaten trækker sig med øjeblikkelig virkning

5. december 2017, 04.55

Jakob Fastrup trækker sig med øjeblikkelig virkning som formand for banken.

IKAST Efter en længere årrække som formand i Danske Andelskassers Bank meddelte advokat Jakob Fastrup den 3. december, at han har valgt at trække sig som bestyrelsesformand, og at han samtidig udtræder af bestyrelsen. Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende med Anders Howalt-Hestbech som ny formand, mens Klaus Moltesen Ravn fortsætter som næstformand.

Anders Howalt-Hestbech har været medlem af bestyrelsen siden bankens ordinære generalforsamling i april 2017. Derudover er Anders Howalt-Hestbech adm. direktør i Købstædernes Forsikring, som er storaktionær i og samarbejdspartner med Danske Andelskasser Bank.

- Danske Andelskassers Bank er på vej i den rigtige retning, og vi har fortsat en stor opgave med at udleve og videreudvikle strategien. Derfor har bestyrelsen sat et nyt hold i formandskabet. Vi skylder Jakob Fastrup tak for indsatsen som formand gennem en årrække, hvor vilkårene for at drive finansiel virksomhed for alvor har ændret sig. Jeg glæder mig til at fortsætte det gode arbejde sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer og yde mit bidrag til bankens fortsatte, positive udvikling, siger den nye formand, Anders Hestbech.