HIH-keeper: Vi skal tilbage på sejrssporet

Herning-Ikast - der netop har forlænget med Jessica Ryde - møder bundholdet Horsens i aften

11. november 2020, 15.20

Jessica Ryde har fået papir på sin håndboldfremtid i Herning-Ikast, der i aften møder bundholdet Horsens på udebane. Foto: Henrik Ole Jensen

HÅNDBOLD Midt i en resultatmæssig skidt periode var der tirsdag godt nyt fra Herning-Ikast Håndbold.

Således meddelte den ambitiøse midtjyske klub, at man har forlænget samarbejdet med den svenske landsholdsmålvogter, Jessica Ryde.

Den nye, gensidige aftale løber nu til sommeren 2023.

- Jeg trives virkelig her, og jeg tror på, at jeg kan fortsætte min sportslige udvikling i klubben, siger den 26-årige svensker, som netop er blevet udtaget til sit hjemlands landsholdstrup forud for december måneds EM-slutrunde i Danmark og Norge.

Møder bundhold i aften

Men inden da skal Ryde og HIH’erne forsøge at genfinde vinderformlen. Således er de forsvarende pokalmestre uden sejr i deres seneste seks kampe i Bambusa Kvindeligaen. Eneste reelle opmuntring på den aktuelle resultatfront er, at HIH-holdet forleden spillede sig videre til pokalturneringens Final4-stævne.

- Vi skal tilbage på sejrssporet allerede i aften, fastslår Jessica Ryde med henvisning til aftenens udekamp mod bundholdet Horsens HE.

Onsdagens hjemmehold er i tabellen placeret som nummer 13 ud af ligaens 14 hold. Østjyderne står noteret for blot fire point i 11 kampe.

Herning-Ikast er nummer syv i rækken, hvor HIH-kollektivet har hentet 11 point.

Der er kampstart i Forum Horsens i aften klokken 19.00.