Sidste turnering tilsmilet af tørvejr

Ikast Tullamore Golfklub afviklede året sidste turnering, der havde Føtex i Ikast som sponsor

5. november 2020, 15.48

Ikast Tullamore Golfklub afviklede for nyligt årets sidste match - med Føtex i Ikast som sponsor. Arkivfoto: Flemming Hansen

IKAST For nyligt afviklede Ikast Tullamore Golfklub sæsonens sidste turnering.

Turneringens sponsor var Føtex, Ikast, og på grund af udviklingen i covid-19-smitte, blev turneringen afviklet uden den traditionelle spisning, ligesom der heller ikke var en egentlig præmieoverrækkelse efter turneringen.

Alligevel havde 96 spillere valgt at trodse den kedelige vejrmelding og mødte op iført regntøj, gåpåmod og godt humør. Klubbens greenkeeper stab havde kæmpet hårdt hele morgenen for at præsentere en spilbar bane, som bar præg af den megen nedbør, der er faldet den seneste tid. Heldigvis viste vejrguderne viste sig fra deres gode side og den massive regnmængde udeblev.

Toppen og tættest på flag

Turneringen blev afviklet som en såkaldt Texas Scramble holdturnering. Førstepladsen blev vundet med 60 point af Hold Græsrødderne, bestående af:

Frederik Jeppesen, Mathias Urth Mortensen, Steffan Storgaard Espersen og Oliver Volf.

Andenpladsen med 59 point gik til Runes Kvartet, der var repræsenteret af Kjeld Johannesen, Helle Gjødske Petersen, Troels Vang Jensen og Thomas Rune.

Tredjepladsen med 58 point gik til Team Elwerk, der havde Martin Kihlgast, Adam Madsen, Lars Bluhme og John Bluhme Christensen på holdet, mens fjerdepladsen gik til Brian Bøgeskov Madsen, Morten Nielsen, Andy Hagelskjær og Dennis Christensen, der som The Floridanes fik 56 points.