Hædret for 25 års indsats: Tidligere formand blev æresmedlem

Bording Erhvervsforening hædrede Tonny Høegh Poulsen for 25 års indsats

Udgivet:12. marts 2022, 14.33

Læsetid:1 minut

Bording Erhvervsforenings nuværende formand, Lars Lausten (t.h.), overrakte diplom, vingave og titel af æresmedlem til Tonny Høegh Poulsen. Foto: Thomas Vang Nielsen: Thomas Vang Nielsen

Thomas Vang Nielsen
Journalist| tvn@herningfolkeblad.dk

1 år siden

NAVNE 77-årige Tonny Høegh Poulsen fik sig lidt af en overraskelse, da han torsdag aften på Hotel Bording deltog i den årlige generalforsamling hos Bording Erhvervsforening.

Han blev nemlig udnævnt til æresmedlem.

Tilbage i 2019 fyldte Bording Erhvervsforening 50 år.

Det var også året, da Tonny Høegh Poulsen trådte af som formand efter sammenlagt 25 år på posten fordelt over flere perioder.

Ny formand blev i 2019 Lars Lausten, som blev genvalgt ved 2022-generalforsamlingen.

- Det bliver dyrt for jer

Derfor var det Lars Lausten, der havde æren af at overrække titlen, det medfølgende diplom af træ og to flasker rødvin.

- Jeg ved ikke, om du kan lide rødvinen, men du kan sikkert godt lide beskeden om, at du som æresmedlem bliver fritaget for kontingent, sagde Lars Lausten.

- Det bliver dyrt for jer, for jeg agter at blive 107 år, så det bliver 30 år uden indtægter fra mig, lød det med et smil fra Tonny Høegh Poulsen, der tilføjede:

- Jeg er selvfølgelig glad ved at være blevet æresmedlem for mine 25 år som tidligere formand. Det har ikke altid været nemme år. Der har skulle kæmpes for mange ting og for byen.

Sats på bosætning

Efterfølgende kiggede Tonny Høegh Poulsen tilbage på de mange år og konstaterede, at Bording trods store ændringer i handelsmønstret og deraf medfølgende butikslukninger har klaret det godt.

- Indbyggertallet er steget jævnt gennem årene, men det kan og bør stige endnu mere. Så de næste mange års fokus må være på bosætning. Endnu flere i Aarhus og Silkeborg skal gøres opmærksomme på, at Bording er en dejlig by med billige byggegrunde. Det er en sund by med et godt fællesskab og et stort foreningsliv, lød det fra erhvervsforeningens nyudnævnte æresmedlem.