Remisens direktør har fået nyt job

Pia Stræde Palmelund skal være direktør i Holstebro

Udgivet:01. oktober 2019, 09.58

Læsetid:2 minutter

Pia Stræde Palmelund. Foto: Søren Palmelund/Palmephoto

4 år siden

Brande 41-årige Pia Stræde Palmelund har i mange år været frontfigur i kultur- og konferencecentret RemisenBrande, men nu rykker hun videre.

Hun skal være direktør på Slagteriet i Holstebro og skal der forme og gennemføre strategien for fremtiden.

Den nye direktør for Slagteriet i Holstebro bliver en kvinde, der om nogen véd, hvordan man puster nyt liv i tidligere industribygninger og forvandler dem til noget helt andet.

Hun hedder Pia Stræde Palmelund, er 41 år og fra Brande, og har i mange år været frontfigur i kultur- og konferencecentret RemisenBrande. Institutionen er et eksempel på, hvordan hun er lykkedes med at transformere en gammel arbejdsplads til et moderne kulturelt center.

Et af hendes mantraer har været at skabe "Borgernes og byens hus" ved respektfuldt at give nyt liv til gamle bygninger uden at miste ånden fra det, de engang var bygget til.

Unik institution

Pia Stræde Palmelund tiltræder stillingen som direktør for Slagteriet 1. januar 2020. Hendes primære opgave bliver at stå i spidsen for etablering og udvikling af en helt unik erhvervs- og kulturinstitution.

Hun bliver ifølge formanden for Slagteriets bestyrelse, Asbjørn Christensen, »en direktør, der vil gøre drømme til virkelighed i en smeltedigel af frivillighed, streetmiljø, byhave-entusiaster samt professionelle kultur- og eventaktører«.

- Jeg glæder mig til samarbejdet og er sikker på, at Pia Stræde Palmelund er den rette til jobbet. Hun har masser af erfaring og har været med til at opbygge noget tilsvarende i Brande, siger bestyrelsesformanden i en pressemeddelelse.

- Jeg har store forventninger til, at vi hurtigt kan få yderligere gang i Slagteriet. Vi har i forvejen foreninger, der er i fuld gang med deres aktiviteter, og derfor er det vigtigt, at vi får en tæt dialog med dem, der allerede er etableret, siger Asbjørn Christensen.

Alsidig kvinde

Pia Stræde Palmelund er en alsidig kvinde med erfaringer fra bl.a. bygningsrenovering og -administration, kulturel produktion, kommerciel forretningsskabelse og PR, økonomistyring, strategisk ledelse og iværksætteri.

Alt sammen er det vigtige værktøjer, når opgaven drejer sig om at puste nyt liv i gamle huse og skabe en moderne erhvervs- og kulturinstitution.

Derfor er det heller ikke uvæsentligt, at den nye direktør for Slagteriet er velbevandret i fundraising og netværk blandt de store fonde.

Læs også på herningfolkeblad.dk
10 år med RemisenBrande 10 år med RemisenBrande
Læs også på herningfolkeblad.dk:
10 år med RemisenBrande
Læs også
10 år med BabyArt 10 år med BabyArt
Læs også:
10 år med BabyArt