Ejstrupholmværksted bliver en del af CarPeople

Østergaards Auto vil fremover være Østergaards Auto CarPeople Ejstrupholm i et samarbejde, der blandt andet certificerer værkstedet på Hedegårdvej til at arbejde med elog hybridbiler

Udgivet:22. november 2020, 06.12

Læsetid:2 minutter

Mikkel og Pia Østergaard fra Østergaard Auto Carpeople i Ejstrupholm. Foto: Privat

2 år siden

EJSTRUPHOLM Østergaards Auto, der tilbage i 2002 blev grundlagt Mikkel Østergaard, er netop blevet en del af den landsdækkende værkstedskæde CarPeople i et tiltag, som skal styrke flere aspekter af forretningen.

- Vi er rigtig glade for at have indgået et samarbejde med CarPeople, som kan bidrage med kompetencer, viden og netværk, der kan ruste os bedre til fremtiden, siger Mikkel ØStergaard

Fordelene indebærer blandt andet landsdækkende garanti for værkstedets kunder, styrket bilsalgsafdeling og nye sparringspartnere. Særligt vil der også være et stort fokus på servicering af el- og hybridbiler, der jævnfør regeringens nyeste udspil skal være 500.000 af på vejene i 2030.

- Vi bliver klædt på gennem kurser og uddannelser til at kunne arbejde med el- og hybridbiler. Det er fremtiden, og den skal vi være klar til. Derfor er et samarbejde med CarPeople essentielt for os. Udover at blive certificeret i at arbejde med el- og hybridbiler kan vi også med deres hjælp styrke vores salgsafdeling og fokusere mere på salg af biler, som vi oplever stigende efterspørgsel på, siger Mikkel Østergaard og understreger, at samarbejde ikke får nogen konsekvenser for de lokale kunder, som allerede benytter Østergaards Auto.

- Vi vil stadig være Østergaards Auto, bare i en moderne udgave med flere fordele for både os og vores kunder. Alle nuværende kunder kan stadig komme og få den behandling, som de plejer. Det er stadig de samme ansatte, man vil finde hos os, udover en ekstra bilsælger, siger Mikkel Østergaard.

Et fælles værdisæt med fokus på fremtiden

Ikke alle værksteder kan komme i betragtning til et samarbejde med CarPeople. Som værksted skal man nemlig vise, at man har lyst til at rykke sig og tænke fremad, fortæller Finn Thomsen, kædechef hos CarPeople og fortsætter:

Mikkel Østergaard og hans team netop repræsenterer mange af de værdier, som CarPeople er bygget på, uden at der bliver gået på kompromis med den personlige

og nærværende service.

Østergaards Auto CarPeople Ejstrupholm er en de 47 værksteder i kæden, som hører under FTZ-koncernen.