DET ER DIT VALG - KV21

Læserbrev: Ministerbesøg

30. september 2021, 10.32

Per Abildskov. Foto: Privatfoto

LÆSERBREVE Man kan godt høre valgtrommerne er ved at begynde. Venstre er nu på banen. Ib Lauritsen og Henrik Engedahl er ude med riven og gode råd angående Kjærshovedgaard.

Borgmesteren beskylder politikerne fra skiftende regeringer for lige at komme herover engang i mellem for lige at vise, at vi ikke er glemt herovre i VestJylland. Det gjorde Inger Støjberg, og det gør Tesfaye også. Men men, er det ikke det samme borgmesteren og Henrik Engedahl gør?

Det blev faktisk ikke slået stort op, hvis overhovedet når Inger Støjberg smuttede forbi borgmesterkontoret i Ikast til en kop dialogkaffe om Kærshovedgård, men denne gang med Matthias Tesfaye får den med piber og trommer. Jeg mindes ikke at have set mange indlæg fra Venstres side de sidste fire år siden sidste kommunalvalg. Jeg har altid fået at vide, at jeg overdriver, når jeg påpeger problemerne på Kærshovedgård.

Hvad hjælper det at sætte gratis busser ind til stationen, når disse mennesker ikke kan betale for toget. Skal man bare hælde problemet over på Arriva? Det mener jeg ikke er løsningen. Vi må forlange følgende:

Mere overvågning og uniformerede vagter i forretningerne. Her er jeg enig med Venstre. Men der skal også være en vagt på stationen, der forhindrer beboerne i at hoppe gratis på toget.

Med hensyn til at kriminaliteten i Bording ikke fylder i statestikken. Hvorfor er tre fjerdedele af sagerne i byretten så relateret til Kærshovedgård? Nu også Narkokriminalitet.Nærhed og tryghed kan altså ikke slås op i et regneark.

Få nu den bemanding man ville give Langeland, seks betjente i døgndrift, daglig inspektion af hegnet, flere gange om dagen. Vildtkameraer eller videoovervågning på udsatte steder rundt om hegnet.

Fodlænker på de kriminelle, så man ved, hvor de er. Øget patruljering i Bording og omegn.

Sæt beboerne til at arbejde på området med vedligeholdelse.

Sidst men ikke mindst; en straksdom ved kriminalitet uanset om det er butikstyveri, cykeltyveri eller manglende togbillet.

Men jeg er enig med borgmesteren i, at der skal komme en løsning fra politikerne på borgen, så man igen kan få fred og ro i Bording og omegn.

Tanker fra en Jyde.