Konservativ formand besøgte Ikast

Søren Pape Poulsen var i sidste uge i Ikast for at besøge blandt andet Thygesen Textile Group

Udgivet:04. juni 2019, 11.02

Læsetid:1 minut

Fra venstre Søren Pape Poulsen (K), der besøgte Thygesen Textile Group sammen med René Nord Hansen og Jens Thygesen. Foto: Privatfoto

4 år siden

Ikast Der stod iværksætteri på programmet, da den konservative formand, Søren Pape Poulsen, fredag besøgte Ikast sammen med den lokale kandidat René Nord Hansen (K) og medlem af byrådet Annette Mosegaard (K). At besøget handlende om iværksætteri var ikke tilfældigt.

- Det Konservative Folkeparti har hele tiden fokus på virksomhederne og de rammer, vi skaber for dem, siger René Nord Hansen i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne have mere fokus på, hvordan vi kan tjene penge til vores velfærd. Alt for mange partier har kun fokus på, hvordan vi bruger dem. Det undrer mig, at forbrug fylder så meget, og at virksomhederne fylder så lidt.

Søren Pape Poulsen, René Nord Hansen og Annette Mosegaard besøgte først Girlfriends Collective, der er et mærke i Thygesen-gruppen. Her er miljø og grøn produktion i fokus. Virksomheden producerer yoga-beklædning, der er 100 procent produceret af genbrugsplast.

Der var også besøg ved den helt nystartede virksomhed Webbler, som den nu 22-årige Frederik Jørgensen startede som 20-årig. I dag er virksomheden allerede på vej imod ansættelse nummer syv og otte.

- Vi skal hele tiden sørge for at skabe de bedst mulige rammer for iværksætteri, sagde Søren Pape Poulsen.

- For det har været helt fantastisk at møde så meget entusiasme blandt iværksættere her i Ikast. Det skaber arbejdspladser, og det skal vi understøtte fra politisk hold.