Indbrudstyve på spil

29. november 2021, 09.12

Foto: Martin Ballund

IKAST-BRANDE Weekenden har budt på indbrud i stort set hele kommunen.

Natten til fredag er det en villa på Anlægsvej i Nørre Snede, der har haft ubudne gæster. Et vindue til stuen er underboret, så gerningsmanden har haft adgang til villaen, hvor der endnu ikke er overblik over, hvad der er stjålet

På Norgesgade i Ikast er det hos det socialpsykiatriske værested, at en nabo opdagede forsøg på indbrud.

Anmelderen vågnede lidt før klokken tre natten til lørdag ved en underlig bankelyd. Det viste sig senere, at en liste var fjernet fra en rude på bagsiden af bygningen. Anmelderen har desuden set en gerningsmand stikke af fra stedet. Han var klædt i en sort jakke, bar hue og en Ikea-pose.

I Nørre Snede er der fra en villa på Egealle stjået en sølvring til en værdi af cirka 300 kroner. Gerningsmanden har skaffet sig adgang til villaen ved at underbore et vindue til et værelse.

I Brande har et par naboer på Nordlundvej lidt af tale om over hækken. De har begge haft ubudne gæster lørdag mellem klokken 12.30 og 21.50. I det ene hus er der stjålet smykker og guldure, mens der hos naboen blot er fjernet en lille sparegris med småmønter.

På Thygesensvej i Ikast er der lørdag eftermiddag mellem klokken 7.00 og 14.30 knust en rude, hvorefter en ukendt gerningsmand har været inde i huset, hvorfra der er stjålet to pc’er - en af ukendt mærke og en Lenovo. Samt en Bosch håndmixer.

På Fuglevænget i Brande er der fra lørdag klokken 12.30 til søndag 17.55 blevet stjålet smykker. Tyven har skaffet sig adgang til boligen ved at underbore en dør til huset.