Den kommende Rema 1000 i Ikast er klar med åbningsdag, ny købmand og lokale ansatte

Den snart færdigbyggede Rema 1000 på Eli Christensens Vej er nu klar med en åbningsdag, og samtidig har man udpeget den kommende købmand

21. december 2019, 14.05

Det er begyndt at ligne noget på Eli Christensens Vej, hvor den nye Rema 1000 skyder op. Butikken er bygget op efter inspiration fra Rema 1000 i Vildbjerg. Foto: Mikkel Korsgaard Christensen

Ikast Lige nu arbejdes der på højtryk ved Eli Christensens Vej i Ikast. Her skal byens nye Rema 1000 ligge, hvor den tidligere golfshop havde til huse. Golfshoppen er for længst jævnet med jorden, og inden længe vil en ny Rema 1000 stå klar. Rema 1000-koncernens regionschef i Midt- og Vestjylland, Poul H. Andersen, fortæller, at byggeriet er gået bedre end planlagt, og man er nu klar til at fortælle dagen for åbningen.

- Det bliver 27. februar 2020, og det passer fint med vores tidsplan. Den var lidt elastisk, og vi har også regnet med, at vi skulle ind i 2020. Vi har taget højde for blandt andet vinteren, som kunne forsinke byggeriet, men der har jo ikke været noget vinter som sådan endnu, lyder det fra Poul H. Andersen.

Souschef forfremmes

Butikkens nye købmand er valgt inden for egne rækker. Således forfremmes Jakob Østergaard fra sin stilling som souschef i Rema 1000 i Aulum.

- Jakob Østergaard har været souschef i to år i Aulum, og før det var han ansat i Rema 1000 i Sunds i en fire-fem år. Det er derfor en mand, som har stor kendskab til Rema 1000, fortæller Poul H. Andersen og tilføjer, at Jakob Østergaard er bosat i Sunds.

Vil have lokale ansatte

I den kommende tid begynder arbejdet med at få ansat et personale. Indtil videre har købmand Jakob Østergaard fået ansat en souschef, men derudover skal han søge en række medarbejdere heriblandt ungarbejdere.

- Vi kommer til at søge efter lokale unge. Det betyder noget at kunne ansætte lokale, som kan have et fritidsjob i egen by, og det arbejde begynder formentlig i begyndelsen af det nye år, fortæller Poul H. Andersen.

Regionschefen slår desuden fast, at åbningen af den nye Rema 1000 ikke vil få betydning for butikken på Marienlunds Allé.

Butikken bliver i øvrigt på 1200 kvadratmeter, hvoraf de 800 er øremærket selve butikken, mens de resterende kvadratmeter skal bruges til lager og kontor.

På det næsten 4000 kvadratmeter store areal skal der desuden anlægges 67 parkeringspladser.