Ny fodterapeut træder ind i Strøgcentret

Endnu et ledigt lejemål i Strøgcentret får liv, når fodterapeut Rebekka Diderichsen åbner klinik mod slutningen af januar

Udgivet:18. december 2020, 11.36

Læsetid:2 minutter

Rebekka Diderichsen åbner ny fodklinik i Strøgcentret. Hun forventer at kunne åbne i januar. Foto: privat

Jette Aaes
Egnsredaktør

2 år siden

IKAST Da 32-årige Rebekka Diderichsen i september blev færdiguddannet fodterapeut fra Randers Tradium, fik hun straks et vikariat i Bording.

Den tjans er hun nu klar til at omveksle til sin egen klinik midt i Strøgcentret i Ikast. Fodklinikken Ikast bliver navnet, og Rebekka Diderichsen håber, at renovering og indretningen af lokalet er færdig i slutningen af januar.

Den nye klinik rykker ind Strøget 35, som tidligere husede mobiltilbehørs-butikken I-World.

At valget faldt på Ikast besluttede fodterapeuten hen ad vejen. Hun bor privat i Silkeborg, og ledte efter lokaler her.

- Men der er mange fodterapeuter i Silkeborg, og så er Ikast en god og jo efterhånden halvstor by, som ligger centralt og har gode tilførsesforhold fra alle retninger, siger Rebekka Diderichsen.

Fod på massage

For nuværende er der ikke et ledigt ydernummer for fodterapi i Ikast, men Rebekka Diderichsen starter op med at tilbyde alle former ydelser: Fra blandt andet almene behandlinger, til fodindlæg og såler, bøjlebehandlinger mod nedgroede negle, fjernelse af hård hud, paraffinbehandlinger og til generelle velvære behandlinger af fødder og ben og Shellac-lakering af negle. Desuden kommer Fodklinikken Ikast også til at tilbyde for eksempel kinesiologisk tape-behandlinger. Det handler om forskelligfarvede optapeninger mod eksempelvis nedsunken forfod, væskeopsamlinger i fødderne eller for at stabilisere, aktivere eller afstresse muskulaturen.

- I øjeblikket er jeg også i gang med kurser i fod- og underbensmassage, som også bliver en del af behandlingstilbuddene, siger Rebekka Diderichsen.

Hun er oprindeligt uddannet kontor- og bogholderiassistent.

- Men jeg savnede kontakten med mennesker, som du ikke har bag en computerskærm. Derfor valgte jeg at skifte retning og uddannelse. Det har været en rigtig positiv oplevelse for mig - en rigtig godt vendepunkt i mit liv. Og nu glæder jeg mig til at komme i gang i Ikast, siger byens kommende fodterapeut.