Masser af aktiviteter i Ældre Sagen: Livsglæde, fællesskab og hyggelige stunder er det vigtigste

17. oktober 2021, 04.00

Lis Mortensen er nyvalgt formand for Ældresagen i Ikast. Foto: Henrik Ole Jensen

ÆLDRE Livsglæde, fællesskab og hyggelige stunder er det vigtigste, når Ældre Sagen Ikast holder arrangementer.

Efter en lang coronapause, er Ældre Sagen Ikast igen i fuld gang med mange aktiviteter.

- Vi bestræber os på at finde noget for enhver smag. Der er mulighed for at mødes til mad og hygge, og socialt samvær. Det kan være til »Spis sammen arrangement« eller de månedlige damefrokoster og på herreværelset. Man kan også mødes til suppeaftener vinsmagning mv. Og snart er der julefrokost på programmet, siger den nytiltrådte formand, Lis Mortensen.

Andre interesseområder kunne være slægtsforskning eller engelsk for lettere øvede. Vi har også roman læseklubber og en strikkeklub.

Der er også aktiviteter med kort spil eller motionsture, hvis hjernen og kroppen skal trænes.

Som tidligere, bliver der også i år en bustur ved juletid, som denne gang går til det gamle fængsel i Horsens, hvor der vil være rundvisning og mulighed for at shoppe i juleboderne i fængselsgården.

I løbet af foråret vil der igen blive arrangeret virksomhedsbesøg, specielt for mændene.

Lis Mortensen fremhæver også Ældre Sagens besøgsvenner.

- Besøgsvenner har en vigtig funktion, og vi kan altid bruge flere. Ønsker man at få en besøgsven, så kontakt den lokale afdeling af Ældre Sagen, siger formanden.

- Vi er mange, der mødes i Ældre Sagen, men der er bestemt plads til endnu flere, så kom og vær med. De fleste aktiviteter foregår i vores lokale på Kongevejen, slår Lis Mortensen fast.