Metal-legender til Boxen

Rockelskere kan se frem til en af de helt store oplevelser, når Iron Maiden tirsdag 21. juni næste år besøger Herning

Udgivet:21. oktober 2015, 09.00

Læsetid:2 minutter

Iron Maiden med forsanger Bruce Dickinson i spidsen har før optrådt i Danmark. Her ved Roskilde Festival i 2011. ? Polfoto

Thomas Færch Kvist
Nyheds- og digitalredaktør| +45 96 26 37 31 | tfk@herningfolkeblad.dk
Thomas Færch Kvist
Nyheds- og digitalredaktør| +45 96 26 37 31 | tfk@herningfolkeblad.dk
Været på Herning Folkeblad siden 2014. Er udpræget nyhedsjunkie og beskæftiger mig især med vores digitale platforme. Skriv endelig, hvis du har et godt tip!
Se flere artikler af Thomas Færch Kvist

7 år siden

herning Rocklegenderne Iron Maiden har Danmark og Jyske Bank Boxen på ruten, når bandet næste år turnerer verden rundt med »The Book Of Souls World Tour«.

Bandet spiller i Jyske Bank Boxen i Herning 21. juni 2016. Det er Maidens første besøg i Herning nogensinde. Det oplyser MCH i en pressemeddelelse. Iron Maidens nye studie dobbeltalbum »The Book Of Souls« debuterede som nummer 2 i Danmark. For bandet bliver koncerten et glædeligt gensyn med Danmark og de danske fans. Det er dog første gang Iron Maiden spiller i Jyske Bank Boxen, og forsanger i metal-bandet Bruce Dickinson lover, at der bliver noget at glæde sig til.

- Vi har ikke spillet i Herning tidligere, men vi elsker at besøge nye steder, så det bliver fantastisk at besøge byen og møde alle vores fans her, siger han.

- Vi ser virkelig frem til at spille en række af vores nye sange live, ikke mindst fordi meget af indspilningen af albummet foregik live. Men da det er et stykke tid siden, vi sidst besøgte jer, er jeg sikker på, vi også tager mange af de gamle fan-favoritsange med. Vi er sikre på, vores fans vil blive overraskede over dét, vi har planlagt. Vi er netop ved at tilrettelægge det nye show, og man kan være sikker på, at vi med hele hjertet gør alt, vi kan, for at komme med noget helt usædvanligt. Det fortjener I, siger Bruce Dickinson.

Forsangeren styrer flyet

Iron Maiden er kendt for at skille sig ud og overraske. »The Book Of Souls World Tour« bliver ingen undtagelse. Eksempelvis vil Iron Maiden bevæge sig rundt gennem seks af verdens syv kontinenter i deres nye enorme Boeing 747-400 jumbo jet kaldet Ed Force One, der bliver specialdesignet på ydersiden med Iron Maiden logo og det nye artwork.

Flyet bliver endda fløjet af vokalist Bruce Dickinson selv, og har bandet, dets crew, sceneproduktion og udstyr med på den 90.000 kilometer lange rejse verden rundt til 35 lande. Special guests på »The Book Of Souls Touren« i Danmark vil være bandet Ghost og support-bandet er The Raven Age. Billetsalget starter tirsdag 27. oktober.