Ældre Sagen: Blomster og velkommen til medlem nummer 4000

Ældre Sagen glæder sig over stor medlemsfremgang sammen med en vigtig stigning i antallet af frivillige besøgsvenner

22. februar 2020, 16.00

Tove Feldborg er medlem nummer 4000 i Ældre Sagen i Ikast-området, som har oplevet markant medlemstilgang. Hun blev budt velkommen med blomster af lokalformand Hans Peder Nielsen. foto: jette aaes

IKAST Der var i denne uge blomster og personlig velkomst til en nyt medlem af den lokale afdeling af Ældre Sagen, som dækker byområderne Ikast, Bording, Engesvang og Isenvad.

Buketten var til Tove Feldborg i Tulstrup, og hun fik den som anerkendelse for, at hun er meldt ind som lokalmedlem nummer 4000.

- Siden november har vi i foreningen oplevet en markant stigning i antallet af nye medlemmer. Det er vi naturligvis særdeles glade over, siger lokalformand Hans Peder Nielsen, som på vegne af Ældre Sagen overrakte blomsterne.

I begyndelsen af november lå antallet af medlemmer på omkring 3.900. Udover Tove Feldborg og hendes mand, Erik Feldborg, er øvrige 124 meldt ind, så tallet nu ligger på 4026. I alt betyder det en nettotilgang på mere end 50 medlemmer.

- Vi tror på, at vi vores arrangementer tiltaler mange ældre. Derudover får Ældre Sagen på landsplan også flere medlemmer, siger en glad lokalformand.

Aktiviteter trækker

Netop aktiviteterne i foreningen tiltrak Tove Feldborg.

- Jeg har været medlem tidligere men fik ikke medlemsskabet udnyttet. Nu hankede jeg op i Erik og sagde, at det skulle være igen. Der er mange gode tilbud, for eksempel det kommende fordrag om at være pårørende til demensramte, og så lyder fællesspisningerne også som noget for os, siger Tove Feldborg.

Udover medlemsstigningen glæder Hans Peder Nielsen sig også over, at Ældre Sagen på det seneste har fået en række nye besøgsvenner.

- Vi har gennem længere tid ledt med lys og lygte efter flere frivillige besøgsvenner. Det er en vigtig funktion, fordi ensomhed er et stort problem. I løbet af januar fik vi hele otte nye frivillige besøgsvenner, så vi nu er oppe på i alt cirka 30, siger Hans Peder Nielsen.