Indre Mission hylder fællesskabet

7. oktober 2021, 08.15

IKAST Indre Mission i Ikast er også med i fællesskabsugen, lyder det i en pressemeddelelse

Fredag aften inviteres der derfor til Café aften i Kirkecenteret. Der bliver god tid til at få en snak, en kop kaffe eller fem til det hjemmebagte brød.

Forskellige spil vil der også være mulighed for. Aftenen er for alle aldre, og som på en Café kan man komme og gå, men også gerne blive hele aftenen. Der vil også være aktiviteter for børnene.

Indre Mission i Ikast mødes normalt på udvalgte torsdage i Ansgarsalen i Kirkecenteret, ligeledes også i fællesskabsugen. Her kommer cand. theol. Ellen Hessellund på besøg fra organisationen »Ordet og Israel«, hvis formål er som navnet indikerer: At bringe det kristne budskab til det Israelske folk, hvor det kristne budskab i sin tid udsprang fra. Ellen Hesselunds’s emne for aftenen er: Skattejagt i de bibelske rødder. Hun vil også fortælle om arbejdet i Israel og i Danmark.

I Israel arbejdes der socialt/diakonalt og med undervisning og støtte til de Messianske menigheder (Jøder der er kommet til tro på Jesus) I Israel drives der ligeledes en bibelskole for danske unge.