Normal-butik nummer 104 åbner i Ikast

Onsdag 8. december åbner Normal-kæden butik i Strøgcentret

Udgivet:03. december 2021, 12.22

Læsetid:1 minut

I sidste uge blev der sat dato på åbningen af Normal-butikken i Strøgcentret. På onsdag 8. december slår butikken dørene op. Foto: Henrik Ole Jensen

Mathilde Bach Callesen
Journalist| mac@herningfolkeblad.dk

ÅBNINGSFEST Som tæppet går fra til teaterstykket, er de grønlige bannere i Handelsbankens tidligere lokaler pillet ned.

Dermed kan de handlende se, at Normal-butikken, der den seneste halvanden måneds tid har været på vej i Ikast Strøgcenter, nu er ved at være færdig og klar til at invitere kunder indenfor.

Om præcis en uge slår kæden dørene op til Normal-butikken i Ikast, som er butik nummer 104 i Danmark.

- Vi glæder os meget til åbne butik i Ikast og se, hvad vi kan sammen, siger Lars Bjerring, der er Normal-landechef for Danmark.

Til trods for butikkens navn bliver åbningsdagen onsdag 8. december ikke »bare« en normal dag. Der er nemlig lagt op til en festlig dag med forskellige aktiviteter.

- Der er en palle fyldt med varer, som en kunde kan vinde, hvis kunden gætter den samlede pris for alle varerne på pallen. Og den er selvfølgelig lav, siger Lars Bjerring med smil i stemmen.

Butikken, som bliver på cirka 300 kvadratmeter, disker også op med goodiebags og et lykkehjul, hvor kunderne selvfølgelig kan prøve lykken.

Glad for placering

Normal-butikken har indgang fra Strøgcentret og facade ud mod Vestergade.

- Det er vigtigt med en naturlig kundestrøm, når vi skal vælge placering. Her har vi synlighed ud mod gaden, og vi ligger et sted, hvor folk samles, siger Lars Bjerring og fortæller, at Normal-kæden er i gang med at åbne butikker i mindre byer.

Her var Ikast et oplagt valg, hvor det bliver butik nummer 104, som Normal-kæden åbner i Danmark.

- Vi har allerede to dejlige butikker i Herning og Silkeborg, men nu skal borgerne i Ikast ikke længere så langt for at komme i en Normal-butik, siger Lars Bjerring.