Rejsegilde: Ikast-virksomhed får mere end fordoblet sit areal

Den 2200 kvadratmeter store udvidelse af virksomheden Society of Lifestyle nåede torsdag en milepæl

Udgivet:26. november 2021, 12.00

Læsetid:2 minutter

Virksomheden Society of Lifestyle kunne torsdag holde rejsegilde på sin 2200 kvadratmeter store udvidelse. Selv om adressen siger Industrivej, kender de fleste nok Society of Lifestyle bedre fra facaden ud mod Jyllandsgade. Foto: Jørn Deleuran

Thomas Vang Nielsen
Journalist

2 år siden

BYGGERI - Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor meget vi har glædet os til denne dag.

Med disse ord bød administrerende direktør hos Society of Lifestyle i Ikast, Martin Skov Hansen, torsdag velkommen til rejsegilde på virksomhedens 2200 kvadratmeter store tilbygning på Industrivej.

Når byggeriet efter planen står færdigt i foråret 2022, vil det være med et næsten 700 kvadratmeter stort showroom i to plan, fotostudie, et moderne kontormiljø med mødefaciliteter og ikke mindst et produktionskøkken, så virksomheden i fremtiden kan bespise alle medarbejdere og gæster.

- Det, vi står i nu, bliver faktisk vores nye kantine. Den er cirka 300 kvadratmeter stor, og der bliver plads til at nyde vores nye kantineordning, sagde Martin Skov Hansen til de mange fremmødte.

Samles under ét tag

Tilbygningen er en fysisk forlængelse af virksomhedens nuværende 1600 kvadratmeter på Industrivej 29, og ønsket om at udvide er opstået på baggrund af kraftig vækst, investering i et robotlager og adskillige nyansættelser.

Virksomheden har omkring 180 medarbejdere, hvoraf cirka 155 er tilknyttet hovedkontoret i Ikast.

- Vi glæder os til at få samlet alle vores danske medarbejdere under ét tag her i Ikast, sagde Martin Skov Hansen.

Direktøren oplyste også, at de igangværende håndværkere hos Society of Lifestyle ikke er de sidste:

- Når vi er færdige her, begynder vi at bygge om i de gamle lokaler, så de kommer op i samme kvalitetsniveau som det nye byggeri. Det bliver så fedt.

Udover de klassiske pølser, som hører sig til ved et rejsegilde, var der også dækket op med alternative madretter og et bredt udvalg af drikkevarer. Mange af de fremmødte benyttede også muligheden for at nærstudere de plancher, som viser, hvordan det færdige projekt kommer til at se ud. Foto: Jørn Deleuran