Lokalt bureau i vækst

WeMarket med hovedsæde i Ikast kommer styrket ud af corona

Udgivet:26. august 2021, 17.54

Læsetid:2 minutter

Direktør Christian Hestbek og kampagnechef Fie Sørensen på kontoret i Ikast, der er WeMarkets største afdeling med 22 medarbejdere. Der arbejdes for tiden med en udvidelse af lokalerne, så der bliver plads til flere. Foto: Privatfoto

1 år siden

IKAST Trods uvante tilstande i 2020 er det digitale marketingbureau WeMarket kommet styrket ud af året og kan præsentere et rekordregnskab.

Det var ikke alle brancher, der måtte bide tænderne lige hårdt sammen under 2020’s nedlukninger.

Det erfarede det online marketingbureau, WeMarket, da bekymringer, kundeopgaver på pause og hjemsendelser blev vendt til øget arbejde og vækst for andre typer kunder, nyansættelser og ikke mindst et rekordregnskab, der slår tidligere år med længder.

WeMarket kan præsentere et årsresultat for 2020, som foruden at være en tredobling af 2019-resultatet, også er en stigning på 70 procent sammenlignet med den tidligere rekord fra 2018. Bureauet kunne i det seneste regnskabsår fremvis et overskud på 3,4 millioner kroner mod en million kroner i 2019.

- Vores resultat lever faktisk op til det, vi forventede. Vi havde i forvejen rigtig store forhåbninger til året, netop fordi vi havde realiseret en ny og mere fokuseret strategi i slutningen af 2019. At en pandemi så ramte verden, havde vi ikke lige regnet med, men jeg er utroligt stolt af, at alle medarbejdere rykkede sammen i bussen og fokuserede på at få de kunder bedst muligt igennem krisen og samtidig skabe ekstra værdi og vækst for de kunder, hvis forretning pludselig fik mere travlt, fortæller Christian Hestbek, der er direktør for WeMarket.

Da det første chok over forårets nedlukning havde lagt sig hos både WeMarket og kunderne, begyndte bureauet at hyre ekstra medarbejdere ind, både for at følge med væksten, men også for at understøtte yderligere udvikling. Og den tendens er fortsat ind i 2021. Således er der siden sommeren 2020 ansat intet mindre end 12 nye medarbejdere i WeMarkets tre afdelinger.

- Vores langsigtede plan er, at WeMarket skal være en stor organisation, som kan varetage alle de forespørgsler, vores kunder måtte have. Derfor er det fantastisk at få endnu flere med på A-holdet, som brænder for at levere et godt produkt til vores kunder. Nye kolleger betyder altid nye inputs og kompetencer, hvilket er en vigtig præmis for, at vi hele tiden udvikler os og gør vores koncept endnu stærkere. WeMarket er et bredt vækst-bureau, som altid vil være først på bolden, og det stiller store krav til nye marketing- og salgskompetencer, samt at vi hele tiden uddanner vores nuværende medarbejdere og gør dem endnu skarpere, lyder det fra Christian Hestbek i en pressemeddelelse.

Det er dog absolut ikke planen at WeMarket nu dæmmer op for tilstrømningen af nye medarbejdere.

WeMarket blev etableret i Ikast for en håndfuld år tilbage, og i 2019 åbnede yderligere to afdelinger, nemlig i Holstebro i foråret og i Kolding sidst på året. er er i alt ansat 30 medarbejdere i de tre afdelinger.