Rejsepriser.dk

Annoncørbetalt indhold

Turen går til Grækenland

Dette indhold er sponsoreret

Mange danskere rejser hvert år til sydens sol, hvor især Grækenland er er et populært valg, når det gælder danskernes sommerferie. Grækenland har noget til alle, både til børnefamilien eller dem, der interesserer sig for kultur og historie. Grækenland er kendt for deres køkken med friske og traditionsfyldte madretter. Med mere end 250 solskinsdage om året giver dette også en god mulighed for at rejse uden for højsæsonen. Så hvorfor ikke overveje om rejser til Grækenland er noget for dig?

Grækenlands mange muligheder

Hvis du er til kultur og historie, er Athen en oplagt mulighed for dig. Grækenlands hovedstad er fyldt med græsk kultur og museer til dig, og her vil du ikke komme til at kede dig. Er du mere til sol og strand, kunne den græske ø Kreta være en mulighed for dig. Kreta er i øvrigt Grækenlands største ø, og den er meget populær blandt turister. Grundet øens popularitet har du også mulighed for at finde et godt tilbud på en afbudsrejse. Zakynthos er mange gange blevet kåret som den smukkeste ø i Middelhavet, hvor dette i stor grad skyldes det turkisfarvede vand og de flotte sandstrande. På Zakynthos har du mulighed for at deltage i vandsport eller sidde på en flot café med en kold drink i hånden.

Græsk mad

Mad i Grækenland kan virkelig være en kulinarisk oplevelse, og det at spise er oftest en stor social begivenhed for grækerne. Fetaost, oliven og friske grøntsager er med stor sandsynlighed på menuen. På menukortet kan du blandt andet også finde lam, moussaka og den klassiske tzatziki, så det er bare at få udforsket det græske køkken. Vi tvivler på, at du vil blive skuffet.

Ferie i Grækenland med børnene

Lad dig ikke skræmme, du kan sagtens have dine børn med på ferie i Grækenland. Der er masser af plads til afslapning og badning på stranden, hvor børnene kan lege i vandkanten dagen lang. Flyveturen tager omkring 3 timer, så det vil være en god idé at sørge for at medbringe underholdning til børnene under turen. Ellers er der ikke andet for end at glæde sig til din næste rejse med familien. I Grækenland er der masser af markeder med billige souvenirs og håndlavede specialiteter, hvilket kunne være et hit blandt de lidt ældre børn i familien. Dette er også en god mulighed for at få en lille souvenir med hjem til at forevige minderne fra din ferie i Grækenland.