Advicer.dk

Annoncørbetalt indhold

Sådan er livet i Ikast-Brande Kommune

Kulturmuligheder i Ikast-Brande

Der findes et rigt kulturliv i Ikast-Brande. På Ikast Bibliotek er der ofte spændende begivenheder og foredrag. For musiknyderen, er der rig mulighed for at få stillet trangen til at opleve live-musik.

Ved Kultur- og konferencecenter RemisenBrande afholdes der flere årlige koncerter med store navne. Bakkehuset i Ikast lægger ligeledes hus til spændende koncerter og samarbejder med Ikast-Brande Musikskole. For operaentusiasten er Operaen i Midten et besøg værd. Med mottoet ”Opera for Alle”, bliver der optrådt for publikum i alle aldre.

Oplev de mange spændende museer Ikast-Brande har at byde på. Med kunst i særklasse og forskellige interessante udstillinger er der noget for enhver smag.

Tag en tur i den topmoderne biograf Klovborg Kino. Her kan du opleve de nyeste film i topmoderne biografsale.

Fakta om Ikast-Brande

  • Med 41.473 indbyggere i Ikast-Brande Kommune, ligger kommunen på en 54. plads i indbyggertal ud af de 98 kommuner der findes i Danmark.
  • Arealet på 733.5 km2 betyder at kommunen er landets 21. største, når der måles på areal.
  • Når der måles på befolkningstæthed, altså hvor mange indbyggere der er per kvadratkilometer, ligger Ikast-Brande på 81. pladsen. Der er 57 indbyggere per kvadratkilometer i kommunen.

Byg hus i Ikast-Brande

Går du med tanker om at bygge hus? Byg drømmehuset sammen med K2 Huset. Her har du mulighed for at bygge kvalitetshuse til typehus-priser. Der er huse for enhver smag, uanset om du ønsker et stort hus med plads til mange mennesker, eller foretrækker et mindre hus kan du finde det få det lavet hos K2 Huset i Ikast. Processen når du bygger hus starter normalvis med: rådgivning, design, byggeri og overlevering. Kontakt K2 Huset og få en uforpligtende snak om din drømmebolig.