Spilkongen.dk

Annoncørbetalt indhold

Hvordan better man på fodbold?

Dette indhold er sponsoreret

De fleste fra Ikast-Brande området må formodes at være FC Midtjylland-fans. Det er vores lokale hold, og mange har derfor også en lokal stolthed ved at følge netop dem. Og hvilken tid at gøre dette i. Det har aldrig gået bedre for ulvene fra Heden. Men med denne succes på banen, er det oplagt at tænke, at man måske kunne tjene lidt penge på det? Det kan man gennem betting, spørgsmålet er bare hvordan? Vi har derfor sammensat denne guide til, hvordan du kan komme ind i fodbold betting, og på den måde blive ekstra glad, næste gang Erik Sviatchenko scorer for FC Midtjylland.

1X2 - hvad betyder det?

Det første du møder, når du besøger et betting site, det vil være spilmuligheden 1X2. For den uerfarne better kan dette synes som en mærkelig sammensætning af tal og bogstaver, men der er faktisk en logik gemt bag. De spil du kan spille her er, hvem vinder kampen? 1 betyder at hjemmeholdet vinder, X betyder at kampen bliver uafgjort og 2 betyder at udeholdet vinder. Det er det spil de fleste spiller på, og det er derfor det ligger først placeret. Er du ikke sikker på, om det bliver en sejr eller uafgjort, så er det muligt for dig, at du kan spille 1X eller 2X. Det er en sikkerhed, da du så vinder penge ved både en sejr, og ved en uafgjort. Oddset bliver dog lavere, end hvis du sætter det hele på en af delene.

Scorer begge hold?

De senere år er det blevet mere og mere populært at spille på, om begge hold scorer i kampen? Det kan have sin fordel i specielt de kampe, hvor begge hold er kendt for at score mange mål - eller det modsatte. Her kan det derfor være nemmere at forudsige et Ja eller et Nej, da man kan analysere sig frem til et svar gennem statistikker. Det er også selvsagt nemmere at ramme rigtigt, når der her kun er to udfald, modsat ved 1X2, hvor der er tre muligheder.

De høje odds

Er du interesseret i den helt store gevinst, så er det kampens slutresultat, som du skal prøve at gætte. Det er et af de sværeste odds at ramme, men af den grund er det også et af dem, som giver de højeste odds. Har du allerede forudset at FC Midtjylland slår Randers 3-0, så kan det måske være en mulighed, at du gik denne her vej? Den er svær at ramme, men gevinsterne er også derefter.