Bluebay-marine.dk

Annoncørbetalt indhold

3 ting du skal huske inden I skal ud at sejle

Dette indhold er sponsoreret

Hvad end du endelig har købt den båd, som du har drømt om længe eller måske allerede er en habil sejler, så finder du snart ud af, hvor krævende det er at have en båd. Uanset om du bruger din båd til at fiske, sejlture med familien eller hyggeaftener med vennerne, så skal der planlægges. Derfor har vi samlet nogle råd og gode huskeregler, som sikrer dig, at hver eneste sejltur bliver den bedste.

Båd service

Det er vigtigt at opretholde din båd og få den serviceret regelmæssigt. Det er derfor en god ide at have et serviceværksted, som tilbyder service til båd. Da uheldet kan være ude når som helst, kan det være en fordel at finde et værksted, som tilbyder reparation af bådmotor eller reparation af påhængsmotor rundt omkring i hele Danmark. Så skal du ikke først til at finde et værksted tæt på dig. Desuden kan de også hjælpe med andre ting, såsom påhængsmotor service. Det er nemlig vigtigt, at du får din motor tjekket regelmæssigt, for at undgå uheldige situationer. Hvis din service påhængsmotor skulle gå i stykker, så er det heldigvis nemt at finde en gode service påhængsmotor pris.

Husk at pakke

Når du og familien skal ud på tur, hvad enten det er en kort eller længere tur, så er det vigtigt at have pakket rigeligt med forsyninger. Der er nemlig ikke noget være end at sidde midt ude på en sø eller i havet og komme i tanke om det spil kort, som i skulle have haft med. I kan eventuelt lave en huskeliste med alle de forsyninger, som I skal bruge. Husk at tage masser af mad og drikke med, samt ting I kan få tiden til at gå med, såsom kortspil, terninger, osv.

Tjek vejret

Selvom det lover lune temperaturer og solskin, kan det sagtens blive køligt. Husk derfor altid at pakke ekstra trøjer og tæpper, især hvis I har planer om at bruge flere timer på vandet. Der er nemlig ikke noget værre end at fryse, og det kan være med til at ødelægge en ellers hyggelig tur. Hvis det derimod er rigtig dejligt varmt, så pak altid noget badetøj, selvom det ikke er planen, at I skal ud at bade. Det kunne jo være at humøret lige pludselig var til det.