animondo.dk

Annoncørbetalt indhold

Forkæl familiens firbenede medlemmer med kvalitetsudstyr

Dette indhold er sponsoreret

Rigtig mange familier i dag har et firbenet medlem, hvad end det er en hund, en kat, eller måske endda en hest. Mange kan diskutere længe om, hvilket dyr er det bedste kæledyr, men alle kan blive enige om, at de skal have det lige så godt derhjemme, som resten af familien. Derfor er det også vigtigt, at man køber ordentlig udstyr til dem, hvad end det er madskåle eller senge, dækkener eller seler, så er det vigtigt, at det holder længe, og at det ikke mindst passer ind med resten af huset eller stalden.

Animondo - en dansk virksomhed med kvalitetsprodukter

Animondo er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere kvalitetsprodukter til hunde, katte og heste. De er en forholdsvis ny virksomhed, men arbejder på at designe og producere flotte og moderne produkter i høj kvalitet. Læs mere på animondo.dk/ om, hvad de tilbyder de forskellige firbenede venner. Hos dem er design og komfort i højsædet, så det både ser godt ud derhjemme og ikke er til gene for kæledyret - det er selvfølgelig altid en smagssag, og nogle kæledyr kan være yderst kræsne.

Moderne nordisk stil

Animondo producerer deres egne designs i en stil, der passer til den moderne danske husholdning. På den måde passer den til de fleste hjem, og det er kun, hvis du kører en helt specifik stil i din indretning, at det skiller sig alt for meget ud. På den måde clasher udstyret altså ikke med resten af indretningen, hvilket kan forstyrre nogle. Selvfølgelig sælger Animondo ikke kun udstyr til kæledyrene: Du kan også købe diverse snacks og håndkøbsmedicin til dine firbenede venner, når du alligevel er i gang med shoppingen til dem.

Bæredygtige produkter

De produkter, som Animondo selv producerer, sørger de for, bliver produceret på en ordentlig måde med bæredygtige materialer. De fleste af deres produkter købes og produceres i Danmark og EU, hvilket sikrer god kvalitet og ordentlige forhold for arbejdere. Desuden lægger de stor vægt på bæredygtighed og er opsatte på, at deres leverandører går lige så meget op i det. Det kan derfor være, at mange af deres produkter kan virke en kende dyrere end mange andre steder, men det er fordi, de er af høj kvalitet og er fremstillet med 4 af FN's 17 Verdensmål for øje.

Der er mange måder, hvorpå du kan forkæle familiens firbenede venner med kvalitetsudstyr. Det kunne være alt lige fra et nyt legetøj til en behagelig soveplads og meget andet. Og Animondo tilbyder et stort udvalg heraf.