Harald Nyborg

Annoncørbetalt indhold

Små ændringer, der giver dig følelsen af et nyt hjem

Når du har boet i den samme bolig i flere år, så bliver du vant til at kigge på de samme gamle puder, planter og møbler. Men samtidig, så elsker du dit hjem, og trænger egentlig bare til en smule fornyelse uden, at der skal laves det helt store om. Måske er budgettet også en smule stramt, så du leder efter et par små ændringer, der nemt kan give din bolig nyt liv.

I denne artikel får du fire bud på, hvordan du med simple ændringer kan skabe nye rammer for dig og din familie - uden at skulle flytte.

Tv-ophæng til stuevæggen

Det lyder måske temmelig enkelt, men det kan gøre en kæmpe forskel i din stue, hvis du fjerner møblet under dit fjernsyn og i stedet for det hængt op på væggen. Det skaber mere luft og åbenhed i dit stuerum. Derudover, så giver det en fornemmelse af eksklusivitet, og at du har gjort noget ekstra for indretningen. Der findes et stort udvalgt af tv-ophæng, så find det, der passer bedst til jer og jeres fjernsyn.

En omgang maling

Du vil blive overrasket over, hvor meget en omgang maling kan gøre for din bolig. Du tænker måske straks, at du ikke er klar på at få en rød væg i stuen eller et blåt badeværelse, og det behøver du heldigvis heller ikke. Du kan få store og flotte resultater ved små ændringer. Nogle gange, så kræver det bare, at dine vinduer bliver nymalet, eller at dit spisebord får en ny farve.

Luk naturen indenfor

Det er bevist at planter og lys skaber grobund for et sundt og godt indeklima i vores hjem. Derfor kan du prøve at købe flere planter til hjemmet, mens du samtidig husker at lukke mere lys og luft ind i løbet af dagen. Du vil efter kort tid kunne mærke en tydelig forskel i dit humør og i dit helbred, når du får frisk luft og naturligt lys dagligt.

Gulvtæpper og plakater

Det er ikke udelukkende gennem maling, at du kan spække hjemmet op med farver. Du kan nemt skabe mere liv og spil i stuen ved at få et gulvtæppe i jeres yndlingsfarve, eller ved at vælge puder, som står i kontrast til sofaens grå, neutrale tone. Derudover, så kan du gå amok på nettet efter smukke og inspirerende plakater samt kunstværker, som kan give dit hjem mere liv og mere personlighed.