Sofie M.

Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du det bedste kontor

Et kontor skal kunne meget. Et kontor skal både skabe de bedste rammer for medarbejderne, så de kan være så produktive og koncentrerede som muligt. Samtidig skal det lægge op til social interaktion og skabe et rum, hvor medarbejderne føler sig tilpasse og har lyst til at være.

En af de største syndere, når det kommer til at påvirke medarbejdertilfredsheden, er støj i de åbne kontorlandskaber. Derfor giver det mening at se på, om man kan indrette det åbne kontor med nogle mindre mødelokaler. Så man har mulighed for at arbejde uden støj og samtidig mulighed for at afholde møder, uden man forstyrrer og bliver forstyrret.

Og man behøver ikke gå på kompromis med hverken lys eller komfort. I stedet for at bygge skillevægge i gips eller gasbeton kan du opføre glasvægge. På den måde sikrer du, at dine lokaler stadig syner store, og du får stadig masser af lys ind i dine nye mødelokaler.

Lydisolerede glasvægge skaber ro

I stedet for selv at stå med det hele, kan du med fordel få lidt hjælp udefra af nogen, der virkelig ved, hvad de taler om. DEKO er blandt Skandinaviens førende producenter af glasvægge og blandt Danmarks største snedker- og tømrervirksomheder med ekspertise inden for indretning af erhvervs-, kontor- og institutionsbyggerier.

DEKO foretager både hovedentreprise og totalentreprise, hvor de står for styringen af de installations- og arkitektfag, der skal bruges på dit kontor. Du behøver egentlig ikke gøre så meget andet end at tale med DEKO og fortælle, hvad du har brug for, og hvad du godt kan lide.

Dét, der er vigtigt, når der skal laves mødelokaler, er, at der bruges lydisolerede glasvægge. For netop at skabe mere ro og mulighed for bedre koncentration er den lydisolerede del helt essentiel. Du kan også vælge at montere lydisolerede lofter, hvis du har behov for ekstra lydisolering. Det er helt op til dig og jeres behov. Alle glas-skillevæggene er desuden brandsikrede, så I kan lukke af for branden, hvis uheldet er ude.

Desuden viser et forskningsprojekt fra Aarhus Universitet, at jo flere man sidder i et åbent kontorlandskab, jo sværere har man ved at samarbejde og være glad for sit arbejde. Så der er alle muligheder for at sikre større medarbejdertrivsel ved at opdele kontoret.

Med en glas-skillevæg får du en unik løsning, hvor du får flere rum uden at miste dybden i rummet og uden at miste lys. Væggen giver samtidig et moderne og industrielt udtryk, som leder tankerne hen til et New Yorker-loftrum eller en rå fabriksbygning. Der er masser af muligheder for at sætte jeres præg på indretningen og hvilket udtryk, I ønsker der skal være på jeres kontor.

Forøg dine indretningsmuligheder med foldevægge

At lave nye mødelokaler behøver ikke være en permanent løsning. Hvis du vælger at opsætte mødelokalerne med foldevægge, kan du nogle dage have dine mødelokaler up to speed og andre dage folde væggene sammen for at skabe ét stort rum. Det kan være praktisk, hvis der skal holdes firmafest eller andre arrangementer, hvor der er brug for mere plads. Foldevæggene er 99,9 % glas, så de er helt enkle og blender godt ind i et kontorlandskab.