Yousee.dk

Annoncørbetalt indhold

Måske årets julegave? Apple bekræfter ny iPhone 13

Julen kommer tidligt i år - i hvert fald hvis du sværger til den amerikanske tech-gigant Apple og dets mange produkter. Den populære producent af smartphones har netop offentliggjort det seneste skud på stammen, nemlig deres iPhone 13, som er den nyeste i iPhone-familien.

Den nye model er som sædvanligt spækket med masser af nye features og teknologi, og eksperter spår, at smartphonen med det ikoniske æble-logo også i år vil være blandt favoritterne til årets julegave. Du kan allerede nu forudbestille iPhone 13 eller variationer Mini, Max og Pro, og se priser hos et bredt udsnit af forhandlere.

iPhone 13 - priser for enhver smag og pengepung

Når Apple skal løfte sløret for nye iPhone-modeller, er det altid omgærdet med en vis mystik og spænding ift., hvilke variationer man kan forvente. Over årene har man set markante ændringer i udvalget af forskellige modeller - lige fra C-modellerne til de nyere Pro Max-udgaver. I denne omgang har Apple dog valgt at holde stilen fra 12’er-serien med hhv. Mini, Max og Pro samt selvfølgelig klassikeren iPhone 13.

Der er flere forskelle mellem de enkelte modeller, herunder både specs, priser og størrelser, hvorfor der er noget for enhver smag og pengepung. Hos de danske forhandlere kan du læse mere om de grundlæggende informationer fra model til model, ligesom du allerede nu kan købe iPhone 13 og få den leveret, så snart den lander i butikkerne.

Masser af nye features og bedre funktionalitet i vente

Man kunne på pressekonferencen høre Apple fortælle om et hav af nye funktioner og features i det nyeste medlem af iPhone-familien. Noget, der også var ventet af både eksperter og analytikere. Af de væsentligste forbedringer og nye tiltag er værd at fremhæve følgende punkter:

  • Markant bedre kameraoplevelse - helt ny ISP-teknologi og en kun 1,7 µm sensor.
  • Et stort løft ift. processorkraft - Apple lægger afstand til konkurrenter med op til 50 %
  • Bedre batteri, der betyder, at du kan forvente op til 2,5 timer mere i batterilevetid
  • Væsentligt bedre skærm/display - op til 28 % bedre lys.

Forventning: Mange danskere vil købe iPhone 13 som julegave

Generelt er Danmark i alle henseender et Apple-land. Og det kan også ses, når der lanceres nye modeller. De tidligere år har rigtig mange danskere købt iPhones i julegaver til sig selv eller et familiemedlem, og skal man tro de fleste ekspeter, bliver år 2021 ingen undtagelse. Pandemien, lockdowns og hjemmearbejde har betydet, at mange af os har fået flere penge mellem hænderne, men også at det digitale fylder mere i hverdagen. Alt sammen ting der peger i retningen af et godt salg for tech-giganten.

Det bliver dog spændende at se, om Apple kan holde sit løfte ift. leveringstider, da der generelt er mangel på mikrochips på verdensplan, men også forsinkelser og produktionsforstyrrelser kan ifølge rygter risikere at påvirke leveringen. Producenter i et hav af andre sektorer, som også er afhængige af udbuddet af mikrochips, har tidligere meldt ud, at leveringsforsinkelser ikke er ude af billedet.