Privateplay.dk

Annoncørbetalt indhold

Få gnisten tilbage i vinterkulden

Dette indhold er sponsoreret

Vinterhalvåret kan være en lang og deprimerende tid. Den er kold, våd og lang, og desværre har den også en stor påvirkning af vores humør. Mange rammes af vinterdepressioner, træthed og utallige frustrationer, som desværre har det med at gå ud over de der er os nærmest. Vores kærester og bedre halvdele. Her er en række gode råd til, hvad du kan gøre for at bevare gnisten i hverdagen, og undgå spændinger mellem dig og kæresten.

Hyg jer i sengen

Når det er vinter, bruger vi alligevel noget flere timer i sengen end når de er lyst og sommer - så hvorfor ikke bruge dem på noget sjovt. Kom hinanden ved - grin og kæl med hinanden, og vær ikke bange for at prøve noget nyt, for at bryde de monotone rytmer, som opstår i alle længere forhold. Kast jer for eksempel ud i nye små “lege” på dobbeltlaget, og vær ikke bange for at anskaffe jer nye uniformer eller sexlegetøj til at spice det op. En sexet uniform, en strap on eller en fræk film kørende i baggrunden er alle ting som du bør prøve af mindst en gang, og som for flere vil kunne bringe noget nyt ind i dobbeltsengen.

Læg et puslespil

I stærk kontrast til det ovenstående forslag, er det at lægge et puslespil ikke desto mindre en god og hyggeligt aktivitet - og heller ikke så fysisk krævende. Store puslespil med +1000 brikker kan holde dig og din partner underholdt i mange timer fordelt over op til flere uger. Her går snakken ofte lystigt, alt imens i er sammen om noget der i bund og grund er ligegyldigt, men i øjeblikket virker både vigtigt og til tider også sjovt. Over en vinter kan i nå at lægge mange kreative puslespil, samtidigt med at det er en aktivitet som også hjælper med at holde jer fra skærmen.

Træn sammen

En fælles løbetur, svømmetur eller tur i fitnesscentret kan faktisk godt være hyggeligt som par. Hvilken form for idræt og motion der tiltaler os er forskelligt, men har dig og din partner en fælles interesse i form af en sport eller idræt, er det med at udnytte dette. Foruden at være en god fællesaktivitet, bidrager den friske luft eller motionen også til at oplade dine energidepoter i en kold og mørk tid. Den bidrager altså samtidigt til at give dig et større overskud i din hverdag.