Kreditnu.dk

Annoncørbetalt indhold

Står du og skal flytte?

Hvis du står og skal flytte i f.eks. lejlighed indenfor den nærmeste fremtid, så er det en god idé at starte i god tid med at kigge på lejligheder. Der findes et hav af lejligheder og somme tider kan det føles helt uoverskueligt, da der er så stort et udvalg og man selvfølgelig gerne vil have en lejlighed til en billig pris, men som også er i god stand. Tænk over hvilke krav og kriterier du har for en lejlighed, for det kan nogle gange indsnævre udvalget en smule.

Vælg den rigtige udlejer

Det er en god idé at tjekke op på hvem udlejer er, når du har været ude at kigge på forskellige lejligheder. Man møder som regel også udlejerne ved fremvisning af lejlighederne, hvor man kan få et lille indblik i hvordan udlejerne er samt hvilke udstrålinger de kommer med. Hvis du får lavet grundig research om udlejerne, så kan du stille fordele og ulemper op ved dem og til sidst vælge den udlejer, som lyder bedst. Du kan også læse anmeldelser fra andre lejere, som har skrevet anmeldelser om udlejerne. Valg af udlejer kan nemlig ende med at have stor betydning for din tid i lejligheden, så vælg lejlighed samt udlejer med omhu.

Undgå at blive snydt

Det er som regel udlejeren, der har mest at sige, når det kommer til hvor mange penge man skal af med til istandsættelse af lejligheden efter fraflytning, samt tilbagebetaling af depositum til dig. Det er derfor vigtigt at vælge den rette udlejer, så du undgår at blive snydt samt undgår at komme til at betale for mange penge, end hvad du egentlig skulle have betalt. Hvis det går helt galt, er der dog LLO, Lejernes Landsorganisation, som du kan inddrage, hvis udlejer kræver alt for mange penge af dig, prøver at snyde dig eller bare ikke er til at samarbejde med på nogen måde.

Lån til depositum

Har du fundet den helt rette lejlighed for dig, og nu står med et depositum du skal betale, men måske ikke har råd til på nuværende tidspunkt? Så er der nogle muligheder du kan gøre brug af. En mulighed er, at du venter med at flytte, til du har fået sparet op til depositummet. Dette kan dog betyde, at du skal vente flere måneder med at flytte. En anden mulighed er, at du låner pengene - enten fra din familie eller nærmeste, fra banken eller hos en online låneudbyder. KreditNU er en af de online låneudbydere der findes, og de tilbyder bl.a. SMS-lån. Hos dem kan du ansøge om at optage et lån med en debitorrente på 0% samt en fast løbetid på 24 måneder. Når du har styr på pengene til depositummet, er du klar til at flytte i din drømmelejlighed!