Decofarver.dk

Annoncørbetalt indhold

Giv din bolig personlighed

Dette indhold er sponsoreret

Danske boliger kan hurtigt komme til at ligne hinanden, når alle eksponeres for de samme billeder på nettet og i magasiner. Der ses herved en tendens til at gå med de sikre valg, og gøre det, som andre har gjort, og som fungerer. Men er det ikke også en smule kedeligt? Vis din personlighed i dit hjem ved at bruge maling aktivt, som dekoration, og vær ikke bange for at bruge farver. Det er en nem og effektiv måde at ændre det udtryk, din bolig har, radikalt.

Brug maling

Man kan bruge maling i mange forskellige rum. Der er for eksempel muligheder i både badeværelse, stue og køkken. Gå for eksempel på opdagelse hos Jotun maling, hvor du finder mange forskellige typer af maling, som passer til alverdens forskellige rum. Jotun maling byder på et stort udvalg af smukke farver, som du frit kan vælge imellem. Meget af malingen er også miljømærket, så du med god samvittighed kan dekorere dit hjem. Så er det bare, at gå i gang med malerpenslen. Måske er det badeværelset, der skal have en gul, grøn eller lyserød væg, for at skabe en ro hos dig. Eller måske er det køkkenet, som kunne bruge en opfriskning, ved at male køkkenlågerne i en farve, der matcher viskestykkerne, lamperne eller noget helt tredje.

Brug farver på mange måder

Det er ikke kun gennem maling, som for eksempel Jotun maling, hvorpå du kan trække farver ind i dit hjem. Det kan du gøre på mange forskellige måder, alt efter hvad der passer til dig og dine interesser. Er du meget optaget af madlavning og er du altid ude efter det nyeste udstyr på markedet? Så prøv næste gang at overvej en anden farve på dit køb. Der findes efterhånden ikke et køkkenredskab, som man ikke kan få i rød, grøn eller en anden iøjnefaldende farve. Det er en god måde at bruge farver på, hvortil det samtidig understøtter din passion. Det kan også være, du er meget interesseret i textiler til puder og gardiner. Der findes utallige typer af stof med farver og mønstre, som kan skabe liv i et hjem, hvis det for eksempel bruges til nye gardiner og pudebetræk. Der er også gode muligheder på badeværelset, hvor badeforhæng, håndsæbe, ja sågar toilettet, kan udskiftes med noget mere farverigt. Det er herved både de små genstande og de lidt større, som kan give et rum karakter og personlighed. Samtidig med de genstande, som man normalt ikke forbinder med noget, som er farverigt.