kids-world.dk

Annoncørbetalt indhold

Dansk webshop har kastet sig over Europa

Dette indhold er sponsoreret.

Danmarks største forhandler af børnetøj, børnesko og legetøj, Kids-world, er godt i gang med også at samle indkøbene til de mindste i flere lande.

Siden det første klik i 2006 har Kids-world vokset sig så stor, at webshoppen i dag er Danmarks største webshop indenfor børnetøj, sko og legetøj. Med den størrelse er det ganske naturligt at se udenfor de danske grænser.

Det har Kids-world også gjort. Først kom Sverige til og efterfølgende kom Kids-world Tyskland også til, så der ny sælges børnetøj, børnesko og legetøj til svenske og tyske kunder via de to udgaver af Kids-world.

Derudover har Kids-world også oprettet en engelsk side, som kan findes på Kids-world.com, så der nu er åbnet op for en lang række kunder i disse lande.

Ambitionen er, at der løbende skal komme flere lande på listen, så Kids-world løbende styrker sin internationale tilstedeværelse som et sted, hvor man i et inspirerende univers kan få alt til børn og unge.

Flere end 480 brands at vælge mellem

Kids-world forhandler i dag en lang række af de mest populære børnetøjsmærker i Danmark. Mærker som Hummel, Name It, Wheat, Joha, MarMar og flere end 480 mærker er dermed fast inventar i det store varesortiment hos Danmarks største forhandler af børnetøj.

Derudover er gratis fragt på danske ordrer fast standard hos Kids-world, hvor man også kan få gratis børnepengekredit, når man shopper både børnetøj, sko, legetøj og nogle af de mange andre varer til de mindste.

Er du på udkig efter nedsatte priser på børnetøj, så vil det være en god ide at klikke vejen forbi udsalgskategorien hos Kids-world. Her får du jævnligt rabatter på 40% på flere tusinde varer.

Robotlager styrker ekspansion

I efteråret 2021 bød Kids-world velkommen til en helt ny skikkelse i virksomhedens rammer, da man etablerede et robotlager på cirka 2.000 kvadratmeter i form af 45 robotter.

AutoStore-robotlageret har været med til at styrke Kids-worlds vision om meget hurtige leveringstider, hvilket de danske kunder har kunne mærke igennem efterhånden mange år.

Robotlageret skal også være med til at styrke leverancerne til udlandet, hvor der dag for dag kommer flere til fra blandt andet Sverige, Tyskland og engelsktalende lande.

Ambitionen hos den succesrige børnetøjs- og legetøjsforhandler er, at der løbende bliver etableret webshops i flere lande. I første omgang bliver det med fokus på europæiske lande.

Kids-world vandt for få år siden E-handelsprisen i kategorien ”brugernes favorit” på baggrund af deres exceptionelle kundeservice.