Advicer.dk

Annoncørbetalt indhold

Oplev Ikast på dine vilkår

Der findes mange muligheder for sjove og spændende aktiviteter i Ikast. Der eksisterer et stort lokalt netværk af fritidsklubber og foreninger. Der er rig mulighed for at finde interessante bøger hos Ikast Bibliotek. Her holdes der også ofte forskellige typer af arrangementer. For filmentusiasten vil Ikast Bio være det perfekte sted at se nye film. Der må ej forglemmes charmen, ved en hyggelig gåtur. Der er rig mulighed for naturoplevelser i Ikast.

Fritid og foreninger

Den sportsinteresserede vil blive glad for at høre, at der er mange forskellige sportsforeninger og sportsklubber i Ikast. Vandhunden kan tage en tur i Ikast Svømmeklub, og få pulsen op at køre nede i vandet. Du kan også opleve forskellige former af boldsport, som f.eks. håndbold eller badminton, som begge er populære i byen. Kreative sjæle har rig mulighed for at dyrke musikken. Der findes mere end 100 klubber og foreninger i Ikast-Brande Kommune, så der er noget at lave for enhver smag.

Bibliotek

Besøg Ikast-Brande Bibliotek og forelsk dig i en af de mange bøger, du kan tage med hjem. Man kan besøge biblioteket af flere grunde, end at få tilfredsstillet sin læselyst. Ikast-Brande Bibliotek holder mange forskellige arrangementer for enhver smag. Der kan til tider opleves aktiviteter som foredrag og debat. Derudover sker der forskellige kreative tiltag, som varierer meget i natur. Det kan stærkt anbefales at tjekke bibliotekets hjemmeside ud, for at danne sig et overblik over de kommende arrangementer.

Ikast Bio

Findes der noget bedre end at sætte sig ned i et dejligt biografsæde med en kold cola og varme popcorn ved sin side? Hvis du også elsker biografoplevelser, bliver du nødt til at tage en tur i Ikast Bio. Her finder du 3 moderne sale, der afspiller de nyeste film. Der afspilles både danske og udenlandske film i biografen, og der er noget, som er værd at se, for enhver aldersgruppe. Tag en du holder af med en tur i Ikast Bio, og få en mindeværdig oplevelse.

Bliv et med naturen

Med en beliggenhed centralt i Jylland kan du opleve særprægede skovområder, der med garanti vil slå benene væk under dig. Tag dine nærmeste i hånden, og tag på en spadseretur i et af de mange vilde skovområder i Ikast-omegnen. Dyrelivet er mangfoldigt, og hvis du er heldig, kan det være du får øje på en kronhjort. Der er gode cykelruter for dem der foretrækker at opleve naturen fra cykelsaddelen. Pak en lækker picnickurv og find en et godt sted at nyde en lækker frokost i det vilde.

Planlæg din tid i Ikast

Er du så heldig at du selv bor i Ikast, eller har muligheden for at overnatte hos familie eller venner, behøver du heldigvis ikke at fundere over, hvordan du finder et sted at sove i byen. For dig som ønsker at finde et hotel, er det værd at vide at Hotel-Ikast er et populært hotel i Ikast med gratis WiFi. Ønsker du at planlægge en weekendtur, ferie eller blot en enkel overnatning, så er det en klar fordel med et godt hotel.