Spilxperten.com

Annoncørbetalt indhold

Fodbolden ruller i Champions League – hvem bliver årets topscorer?

De allerbedste fodboldhold i Europa sætter igen hinanden i stævne i den fantastiske Champions League turnering. Der er spænding, intensitet og smukt spil. Du kan gøre det endnu sjovere at følge med i turneringen ved at sætte lidt penge på et af de mange væddemål på turneringen eller enkelte kampe.

Et hav af gode målmaskiner

Med en stor fodboldviden og en hel del held kan man måske forudsige, hvem af de mange fantastiske angribere, der bliver årets Champions League topscorer. Det vil formodentlig være en spiller på et af de hold, der kommer langt i turneringen, fordi det alt andet lige vil give flere kampe at få scoret nogle mål i. Men holdets spillestil er også af stor betydning – er det hele lagt an på, at en enkelt spiller sættes op til chancerne eller er det delt mere ud? Hvor meget bliver den pågældende spiller brugt i Champions League kampene, bliver han sparet til de hjemlige ligakampe og mesterskabsspillet? Og den evigt uberegnelige faktor, der kan ødelægger ellers lovende spilleres karrierer: skader. Men det er netop samspillet mellem disse faktorer og det allestedsnærværende element af tilfældighed i fodboldens verden, der gør spillets så djævelsk spændende at følge med i.

Flere hold og spillere er kommet godt fra start

Der er endnu ikke spillet mange kampe i dette års Champions League i fodbold, men man kan alligevel allerede nu udpeger nogle hold – og spillere – der er kommet godt fra start. Liverpool er et af disse hold, og man må også tillade sig at forvente, at de når langt i turneringen. Med spillere som Mo Salah, der altid er god for en masse mål og en Roberto Firminio, der i år indtil videre har vist bedre målform end man er vant til, kan det være en spiller fra denne britiske klub, der bliver årets topscorer i turneringen. Også hold som hollandske Ajax Amsterdam og tyske Bayern München har været overbevisende og scoret mange mål, for sidstnævnte klub har veteranen Robert Lewandowski trods sine efterhånden 33 år leveret varen. Mon ikke storklubben fra Bayern også når langt i turneringen, og mon ikke Robert Lewandowski ender højt på den samlede topscorerliste i turneringen? Det er i hvert fald ikke noget vildt gæt, hvis man sætter lidt af sine sparepenge på ham som Champions League topscorer i år. Mere overraskende er det måske at Sherrif fra Moldova har startet turneringen godt med Luvannor som flittig målscorer – hvor mon det eventyr ender?