Følg lokalsport i Ikast-Brande Kommune

Her finder du dugfriske lokale fodboldresultater fra U13 til seniorfodbold. Følg med i kampe og stillinger for både piger, drenge, kvinder og herre. Vi dækker løbende hen over sæsonen klubber som Ikast FC, Brande IF, Bording IF, Vildbjerg/Ikast, og Team 10

Resultatartikler her på siden er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra et eller begge hold og DBU. Der bringes resultater fra lokalfodbold i Ikast-Brande Kommune i rækkerne U13 til Serie 1.

Lokal med vilje. Det er vores mission, så du kan få overblik og holde dig opdateret. Derfor er det naturligt for os at dække lokalsport, lokale klubber og de mange aktive unge og seniorer i klubberne, som hver uge i sæsonen spiller kampe. Vores fokus er foreløbigt på fodbold og kampe i udvalgte rækker fra U13 og op til seniorniveau. I samarbejde med Ritzau dækker vi både aktuelle resultater så hurtigt som muligt efter kampenes slutfløjt, lige som du her også kan finder opdaterende stillinger i de enkelte rækker. Udover at følge dit eget hold, eller dit favorithold, kan du også bruge siden her til nemt at følge andre hold i din fodboldklub eller følge med i, hvordan hold i andre lokale fodboldklubber klarer sig. Vi dækker løbende i sæsonen klubber som Ikast FC, Brande IF, Bording IF, Vildbjerg/Ikast, og Team 10.